Despre noi toate!

Pentru prim articol vreau sa vorbesc despre femei in mod special despre femeile care nu au capacitatea de a face alegeri dificile.
Am locuit pana acum in trei tari Romania ( tara natală ) ,Spania ( ci nu a locuit acolo nu?) si Norvegia unde inca locuiesc si unde nu este la fel de frig precum toți credeam sau inca credem.
Sa vorbim putin despre femeile in general sunt 2 feluri ( ciudat nu ?)
Cele care sunt foarte cochete ,anorexice ,frecventează mall-ul si bărbații cu capital ,nimic împotriva .
Sau cele gospodine aranjate discret ,forme umane ,frecventează piața si gradinitele,nimic împotriva .
Si cu toate diferentele acestea ,noi suntem la fel .Ne simtim rănite cand suntem tratate cu superioritate ,cand partenerii uita ziua aniversarilor ,cand nu ne putem îndeplini visele dar la fel noi toate ne simtim fericite cand iti este spus ” Ai ținut dieta? Arati bine!” ,cand primim o floare ,cand tipul de la Coffe shop il apuca bâlbâiala cand ii ceri comanda etc..lucruri minore ne fac ziua mai buna si șansele de reușită mai mari.
In ciuda faptului ca suntem majoritatea avem relații stabile ,copii,noi trebuie sa renunțam la independența cum majoritatea procedează .
Intenția mea este sa va aduc la cunoștință ceva ce poate majoritatea am pierdut pe parcurs ,ceva ce noi singure am învățat pe pielea noastră .
Voi încheia acest articol cu un citat al Louisei Otto ,o femeie puternica cu o influența demna de urmat!

” Istoria din toate timpurile,dar mai ales cea prezenta ,ne învață ca femeile sunt uitate daca uita sa se gândească la ele insele”

Sa aveți o zi buna!

Leave a comment